Ardèche Camping

Rhône-Alpes - 07000 Privas - 166 kampeerplaatsen - 30 Verhuur

Klantenmeningen : Ardèche Camping

Gemiddelde beoordeling over het bedrijf

8.85 / 10

344 beoordelingen

Geef uw mening

Receptie

Accommodatie

Comfort

Hygiëne

Activiteiten voor de kinderen

Prijs- / kwaliteitverhouding

8.86 / 10

Renzo G Camping Qualité

Verblijfstype :

Gezin met jonge kinderen

Accommodatie :

Emplacement nu ( environ 100m²) avec électricité 10A pour 2 personnes + 1 véhicule

Verblijfsperiode :

Juli 2022 20 dagen

Gepubliceerd op :

21/10/2022

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

Mooie schaduwrijke plek. Genoeg te doen voor onze kinderen (5 en 8) jaar.

Douches waren soms heet en soms koud

Mening over de accommodatie :

Ruime plek met genoeg schaduw en dicht bij een speeltuin

9 / 10

Patrik V Camping Qualité

Verblijfstype :

Overig

Accommodatie :

Emplacement nu XXL avec sanitaire privatif et électricité 10A pour 2 personnes + 1 véhicule

Verblijfsperiode :

September 2022 2 dagen

Gepubliceerd op :

05/10/2022

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

comfort , ligging , rust

BOEKINGSKOSTEN zijn niet ok

Mening over de accommodatie :

TOP prve sanitair

RESERVERINGSKOST zijn onrechtvaardig

7.14 / 10

Sierk F Camping Qualité

Verblijfstype :

Gezin met jonge kinderen

Accommodatie :

Forfait Privilège XXL + 120m²

Verblijfsperiode :

September 2022 18 dagen

Gepubliceerd op :

25/09/2022

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

Het was een mooie ruime plek waar wij stonden. We hadden XL plek met een vouwwagen heb je dat wel nodig.

Vond het jammer dat het restaurant vaak pas laat open was je kon merken dat we in het laag seizoen .zaten. Wat ook een min punt was. Is dat de lichten in de toilet gebouw niet lang aanbleven wij stonden op plek nr 31 tegen over het toilet was niet handig als we met ons zoontje aan het douchen waren in de gezin douch. Er was ook een badje maar het water wat eruit kwam was echt aardig warm en kreeg het ook niet echt koud. En op het laatste werden er een paar toiletten afgesloten dus bleven er nog een paar over en soms had je de pech dat de wc papier op was.

Mening over de accommodatie :

Mooi ruime plek we hadden een schaduw plek toen we aankwamen was dat fijn maar later in onze vakantie was het weer minder omdat het soms niet altijd even warm was. Voor de rest was het prima plek

Dat er op bepaalde plekken niet veel gras was. Je liep dan soms in de modder en vooral met nat weer is dat niet fijn.

9.33 / 10

florence B Camping Qualité

Verblijfstype :

Senioren (echt)paar

Accommodatie :

Forfait Premium avec sanitaire privatif

Verblijfsperiode :

Augustus 2022 23 dagen

Gepubliceerd op :

24/09/2022

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

la propreté des sanitaires, l'accueil, la disponibilité du personnel, les piscines, le bord de la rivière la grandeur des emplacements, le sanitaire privatif (dans notre cas) la séparation des mobil-home par rapport aux emplacements nus

l'arbre en plein milieu sur le bord de l'emplacement 27, il est de trop et gênant pour y accéder , c'est pourtant un super emplacement avec son sanitaire privatif . que les jours "frais" les parois de la piscine couverte ne soient pas fermées, pour protéger du vent (et des feuilles qui tombent) que le restaurant n'accepte pas comme le camping les chèques vacances (mais leurs pizzas sont très bonnes)

Mening over de accommodatie :

la grandeur de l'emplacement, la praticité du sanitaire et sa propreté à notre arrivée, la présence du frigo

le petit arbre central sur le bord de l'emplacement qui n'est pas "utile" il a pas mal de copains déjà, mais surtout très gênant pour Manoeuvrer pour s'installer (tout le monde n'a pas l'aide à la manœuvre ) dommage car l'emplacement est super pour une grande caravane comme la notre

7 / 10

Pascal F Camping Qualité

Verblijfstype :

Senioren (echt)paar

Accommodatie :

Chalet Confort JAUNE 25m² 2ch. - 5 pers. ( 4 adultes maximum)

Verblijfsperiode :

September 2022 7 dagen

Gepubliceerd op :

22/09/2022

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

Nous avons été invité au 20 ans d installation des propriétaires très Gentil

Mening over de accommodatie :

Tranquillité

8.67 / 10

Remy P Camping Qualité

Verblijfstype :

Senioren (echt)paar

Accommodatie :

Mobil-Home Grand Confort ROSE 25m² 2ch. – 4pers.

Verblijfsperiode :

September 2022 6 dagen

Gepubliceerd op :

22/09/2022

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

bon accueil de Nathalie , camping calme et très propre, nous avons beaucoup appréciés la piscine chauffée , couverte et ses horaires d ouverture (important en fin de saison), la situation du camping pour profiter des pistes cyclables, la proximité de Privas et ses commerces.

Mening over de accommodatie :

bonne literie et propreté

Mobil home sombre car très à l ombre en fin de saison , emplacement du véhicule aléatoire au regard des autres bungalow ou celui ci est prévu

9.67 / 10

christelle V Camping Qualité

Verblijfstype :

Senioren (echt)paar

Accommodatie :

Mobil-Home Grand Confort ROSE 25m² 2ch. – 4pers.

Verblijfsperiode :

September 2022 7 dagen

Gepubliceerd op :

22/09/2022

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

Nous avons.bien aime le camping . Très propre et calme

Non

Mening over de accommodatie :

Calme

10 / 10

Nathalie A Camping Qualité

Verblijfstype :

Met vrienden

Accommodatie :

Mobil-Home Privilège OR 34m² 3ch. - 6pers. ( 5 adultes maximum) - CLIM

Verblijfsperiode :

September 2022 2 dagen

Gepubliceerd op :

21/09/2022

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

L'accueil a été super, tout le personnel du camping est extrêmement sympathique. Le mobil home était moderne, super bien équipé, un très bon emplacement. Le camping est très ombragé ce qui est super agréable.

Mening over de accommodatie :

TOUT ! Equipement complet, moderne, on apprécie le hamac, la terrasse, les bains de soleil....

8.17 / 10

Jürgen W Camping Qualité

Verblijfstype :

Senioren (echt)paar

Accommodatie :

Forfait Confort 100m² environ

Verblijfsperiode :

September 2022 1 dagen

Gepubliceerd op :

21/09/2022

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

Sanitärgebäude ungeheizt und kalt, WCs ohne Klobrille aber sauber. Duschen schlecht, klein und Vorraum kein Spritzschutz, alles wird nass.

Duschen und WLan.

Mening over de accommodatie :

unkompliziert, Supermarkt an der Einfahrt

Sanitär, WLan

9.17 / 10

Nathalie C Camping Qualité

Verblijfstype :

Gezin met jonge kinderen

Accommodatie :

Mobil-Home Privilège OR 34m² 3ch. - 6pers. ( 5 adultes maximum) - CLIM

Verblijfsperiode :

September 2022 7 dagen

Gepubliceerd op :

20/09/2022

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

Très agréable. Mobilhome au top

Mening over de accommodatie :

Agréable calme.

Page suivante

wij horen graag uw mening !

Geef ons uw mening over deze website, suggesties voor verbetering zijn welkom!

Camping Qualité