Camping PRE FIXE

Midi-Pyrénées - 31420 CASSAGNABERE TOURNAS - 29 emplacements - 14 locatifs

Avis clients : Camping PRE FIXE

Note moyenne de l'établissement

9.42 / 10

221 avis

Déposer un avis

Réception

Services et équipements

Hébergement

Confort

Propreté

Baignade

Activités et animations

Activités pour enfants

Restauration

Écologie

Rapport qualité / prix

10 / 10

Jean-Michel M Camping Qualité

Type de séjour :

En famille avec adolescent(s)

Hébergement :

Emplacement camping

Période du séjour :

Août 2023 3 jours

Posté le :

16/08/2023

Commentaires

Note détaillée

Général :

- Trouver au dernier moment, et par hasard, un emplacement sur-mesure dans ce lieu au calme, vert et tranquille. : une belle surprise. -L'accueil exemplaire agréable et passionné des propriétaires A l'écoute, ayant le souci du bien-être des vacanciers. Cela se voit et cela s'entend. - un bloc sanitaire central, très bien équipé, propre et fonctionnel - Le calme, la beauté et la tranquillité des lieux. Parfait pour terminer nos vacances comme nous.

Avis sur l'hébergement :

- emplacement spacieux, assez isolé, de l'ombre. - jolie vue !

8.25 / 10

Annelies V Camping Qualité

Type de séjour :

En famille avec enfant(s)

Hébergement :

EcoLodge COSY sans sanitaire

Période du séjour :

Août 2023 7 jours

Posté le :

16/08/2023

Commentaires

Note détaillée

Général :

sfeer, sanitaire blok zeer netjes, heel vriendelijke en behulpzame en correcte eigenaars

kleine aanbeveling mss. Ik had het wel fijn gevonden als er telkens een vegetarisch gerecht was. Hier staan de via natura campings m.i. gedeeltelijk voor. Een dag voordien moet je laten weten of je wenst te eten in het restaurant. Je maakt deze keuze op basis van menu website. Dag later blijkt dat de vege curry er niet is en is er enkel keuze uit vis of vlees, wat mijn dochter en ik in feite beiden niet eten... We hebben dan uit noodzaak zalm gegeten. Zelfde voor de BBQ, op het moment dat ik zaterdag zei dat ik geen vlees at, had er iets vegetarisch kunnen voorzien worden lijkt me. Kleine tip,

Avis sur l'hébergement :

de ruimte

vriesvak in de koelkast had mss fijn geweest. Gordijn ook enigszins kapot maar geen probleem.

8.33 / 10

Fanny E Camping Qualité

Type de séjour :

En famille avec enfant(s)

Hébergement :

Cottage CASSIOPÉE

Période du séjour :

Juillet 2023 7 jours

Posté le :

11/08/2023

Commentaires

Note détaillée

Général :

Huisje boompje n uitzicht

Naast de camping is er niets in de directe omgeving om te doen. De omgeving lijkt uitgestorven.

Avis sur l'hébergement :

De mooie ligging en het uitzicht

-

8.8 / 10

Frank F Camping Qualité

Type de séjour :

En couple senior

Hébergement :

EcoLodge COSY sans sanitaire

Période du séjour :

Juillet 2023 14 jours

Posté le :

11/08/2023

Commentaires

Note détaillée

Général :

Ontvangst zeer plezierig, Céline en Cyril tonen altijd goedgehumeurd, bijzonder hulpvaardig

_

Avis sur l'hébergement :

goede plek, voldoende ruimte, servies mag wat meer zijn, schoon.

_

8.75 / 10

Josephine V Camping Qualité

Type de séjour :

En famille avec enfant(s)

Hébergement :

Emplacement camping

Période du séjour :

Août 2023 3 jours

Posté le :

11/08/2023

Commentaires

Note détaillée

Général :

De camping is ontzettend mooi, schoon en gezellig. Groot genoeg voor voldoende vermaak en klein genoeg om kleine kinderen gewoon los te kunnen laten. Heerlijk plekje!

De camping ligt vrij afgelegen en daarom zijn afstanden tot dichtsbijzijnde winkels en bezienswaardigheden vrij groot.

Avis sur l'hébergement :

Hele mooie plekjes, afgezet met heggetjes. Genoeg privacy en grote plekken.

Geen minpunten

9.5 / 10

Georgette K Camping Qualité

Type de séjour :

Autre

Hébergement :

Emplacement camping

Période du séjour :

Juillet 2023 10 jours

Posté le :

09/08/2023

Commentaires

Note détaillée

Général :

Wij verbleven 12 dagen op deze kleine camping samen met onze volwassen kinderen. Het was in één woord geweldig! De eigenaren besteden veel aandacht aan deze plek. En dat is voelbaar. Een paradijsje vonden wij het. Lekker zwembadje, schoon en nieuw sanitair, heerlijk brood in de ochtend en niet te vergeten het restaurantje met verse gerechten, een goede wijnkaart en lekkere cocktails. In de buurt zijn voldoende gelegenheden om boodschappen te doen. Het boerenmarktje op zaterdag in Aurignac is een aanrader. Voldoende activiteiten te doen in de omgeving (wandelen/canyoning in Pyreneeën/Toulouse).

Avis sur l'hébergement :

We hadden een grote, goed afgescheiden standplaats met fijne schaduw en veel groen.

9.83 / 10

Lucile C Camping Qualité

Type de séjour :

En famille avec enfant(s)

Hébergement :

Emplacement camping

Période du séjour :

Juillet 2023 7 jours

Posté le :

09/08/2023

Commentaires

Note détaillée

Général :

Nous avons passé une très bonne semaine : le cadre, la piscine, les sanitaires, les services et l'accueil des hôtes étaient parfaits. Idéal pour des vacances ressourçantes.

Avis sur l'hébergement :

Nous avons apprécié la taille de l'emplacement et l'intimité que procurait la végétation.

7.8 / 10

Mark H Camping Qualité

Type de séjour :

En famille avec enfant(s)

Hébergement :

Emplacement camping

Période du séjour :

Juillet 2023 8 jours

Posté le :

08/08/2023

Commentaires

Note détaillée

Général :

Mooie camping met goede faciliteiten. Het sanitair was modern en schoon.

Avis sur l'hébergement :

Ruime plekken en privacy

Behoorlijk veel insecten

10 / 10

Paul G Camping Qualité

Type de séjour :

En famille avec adolescent(s)

Hébergement :

Emplacement camping

Période du séjour :

Juillet 2023 6 jours

Posté le :

06/08/2023

Commentaires

Note détaillée

Général :

Goed eten, zeer fijne camping.

Afgelegen plek

Avis sur l'hébergement :

Zeer ruime nette plaatsen

10 / 10

Veerle V Camping Qualité

Type de séjour :

En famille avec adolescent(s)

Hébergement :

EcoLodge WOODY sans sanitaire

Période du séjour :

Juillet 2023 8 jours

Posté le :

05/08/2023

Commentaires

Note détaillée

Général :

Genieten en tot rust komen

Beetje ver van de bergen

Avis sur l'hébergement :

Alles was aanwezig, geen stress, instant vakantie

Page précédente Page suivante

Votre avis nous intéresse !

Merci de nous dire ce que vous pensez du site internet, tout retour est apprécié et nous aide à l'améliorer

Camping Qualité