Camping Les Rives du Lac

Camping Les Rives du Lac

Provence-Alpes-Côte d'Azur - 05400 Veynes - 186 emplacements - 24 locatifs

Avis clients : Camping Les Rives du Lac

Note moyenne de l'établissement

8.71 / 10

293 avis

Déposer un avis

Réception

Services et équipements

Hébergement

Confort

Propreté

Baignade

Activités et animations

Activités pour enfants

Restauration

Écologie

Région

Rapport qualité / prix

8.23 / 10

pauline0 L Camping Qualité

Type de séjour :

En famille avec enfant(s)

Hébergement :

Emplacement STANDARD : 80-115m², électricité (10A.)

Période du séjour :

Août 2022 2 jours

Posté le :

14/08/2022

Commentaires

Note détaillée

Général :

Tout super Manque juste tobogan aquatique pour la piscine

Avis sur l'hébergement :

Tout super

8.38 / 10

Fernanda M Camping Qualité

Type de séjour :

En famille avec enfant(s)

Hébergement :

Bungalow Lodge Premium : 3 chambres, salle de bain, WC, cuisine, jacuzzi, plancha

Période du séjour :

Juillet 2022 7 jours

Posté le :

14/08/2022

Commentaires

Note détaillée

Général :

L’accueil, les services, le cadre, le lac et animations proposées. La démarche eco responsable comme le composteur ou sensibilisation à ne pas utiliser trop d’eau et éclairage extérieur solaire.

Les emplacements des Tentes LODGE PREMIUM ne sont pas appropriés juste à côté du parking et de la spa dont les chiens aboyaient régulièrement. Peut-être plutôt mettre des emplacements nu à cet endroit… Par manque de chance il y a eu des travaux communaux sur la route à côté avec de gros engins bruyants qui commençaient à 6h30. Je note que l’équipe du camping a fait le nécessaire pour qu’ils attaquent un peu plus tard mais bon… ce n’était pas la tranquillité rêvée pour une semaine de vacances.

Avis sur l'hébergement :

Le jacuzzi, la plancha la cuisine équipée.

Un manque d’intimité, pas de porte au moins pour la chambre parentale et ce serait bien d’avoir un verrou au wc et salle de bain.

7.91 / 10

Erwin T Camping Qualité

Type de séjour :

En famille avec enfant(s)

Hébergement :

Emplacement ESPACE : >120m², électricité (10 A.)

Période du séjour :

Juillet 2022 13 jours

Posté le :

13/08/2022

Commentaires

Note détaillée

Général :

Prima vakantie gehad en de camping is aan te bevelen. Het plekje waar we zaten was alleen niet goed. Erg veel last van jeugd s avond en in de nacht. Daarnaast ook het voetbal veld. S Avond bleef deze lang open waardoor je niet lekker op je gemak voor de tent kon zitten. Het licht, lawaai en de bal. Veel van de buren hadden er ook last van maar melden misschien niets. Nogmaals de camping is aan te bevelen maar het plekje minder.

Avis sur l'hébergement :

Zie eerdere opmerking

7.46 / 10

Ninke Z Camping Qualité

Type de séjour :

En famille avec enfant(s)

Hébergement :

Emplacement CONFORT : 150m², eau, raccordement eaux usées, électricité (16A.)

Période du séjour :

Juillet 2022 21 jours

Posté le :

13/08/2022

Commentaires

Note détaillée

Général :

Voor de tweede keer onze vakantie op les rives du lac gehad. Een fijne camping, schoon sanitair, mooie omgeving met veel activiteiten. Wij zijn oa naar: devoluy en George du Meouge geweest. Ook kanoën op de Durance was heel geslaagd. En natuurlijk het waterpark op het meer! De kinderen hebben het nog over het circus ?? we komen zeker nog eens terug.

/

Avis sur l'hébergement :

Mooie ruime plek. Veel groen op de camping.

Er stond een boomstronk op onze plek

8.15 / 10

Sarah H Camping Qualité

Type de séjour :

En famille avec enfant(s)

Hébergement :

Emplacement CONFORT : 150m², eau, raccordement eaux usées, électricité (16A.)

Période du séjour :

Juillet 2022 7 jours

Posté le :

13/08/2022

Commentaires

Note détaillée

Général :

The lake, pool, lots cycling, scenery, close to small town, cycle paths, play areas, restaurant, high ropes, clean facilities (we were on the new side).

It's not clear at all on the website that campervans and motorhomes cannot leave the site. The website explains cars park in the shaded carpark but there is not mention of campervans other than they they are welcome. I wouldn't have booked the site had I known we couldn't leave. It needs to be clear.

Avis sur l'hébergement :

Space and facilities

No

7.82 / 10

LE A Camping Qualité

Type de séjour :

En famille avec adolescent(s)

Hébergement :

Emplacement STANDARD : 80-115m², électricité (10A.)

Période du séjour :

Juillet 2022 10 jours

Posté le :

13/08/2022

Commentaires

Note détaillée

Général :

De lokatie van de camping is top! Pal achter het meer, maakt dat je heerlijk kunt relaxen zonder dat je ervoor hoeft te rijden. Ook de autovrije camping vonden wij prettig. En de parkeerplaats onder de zonnepanelen (schaduw) een geniale oplossing. Tot slot: het welkomstdrankje van de eigenaar, terwijl hij enthousiast verteld over activiteiten op en nabij de camping, is heel handig om suggesties op te doen.

Eigenlijk niets.

Avis sur l'hébergement :

De schaduw op onze plek was heel fijn gezien de hoge temperaturen.

Misschien iets meer schaduw plekken creëren?

8.36 / 10

Marlies L Camping Qualité

Type de séjour :

En famille avec adolescent(s)

Hébergement :

Emplacement ESPACE : >120m², électricité (10 A.)

Période du séjour :

Juillet 2022 17 jours

Posté le :

13/08/2022

Commentaires

Note détaillée

Général :

Enorm grote plaatsen, in ons geval, met super uitzicht en veel schaduw. Zeer schoon en net sanitair. Er werd veel en goed gepoetst. Heerlijk rustig zonder auto's op de plek. Super mooie omgeving met heel veel mogelijkheden (ook als gpx voor op je telefoon) tot wandelen, fietsen en autotrips aangeboden. Het zwemmeer is heerlijk qua temperatuur en erg schoon. Veel kleinere kinderen en tieners tot een jaar of 17/18 op deze camping. In de avond "hangen" bij het meer. Wel oppassen voor bewaking. Op de camping vanaf 22:30 rust. Voor de oudere is de camping ernaast beter,mag meer

Avis sur l'hébergement :

We hadden een staanplaats. Niet van toepassing

Nvt

8.46 / 10

Marije W Camping Qualité

Type de séjour :

En famille avec adolescent(s)

Hébergement :

Emplacement ESPACE : >120m², électricité (10 A.)

Période du séjour :

Juillet 2022 15 jours

Posté le :

13/08/2022

Commentaires

Note détaillée

Général :

Wij stonden op een grote plek op het nieuwe gedeelte van de camping. Het toiletgebouw is nieuw en wordt goed schoon gehouden. De camping ligt direct aan een meer waar je fijn kunt zwemmen.

Beperkte schaduw en vrij weinig toeristische stadjes in de omgeving.

Avis sur l'hébergement :

Nog nooit op zo’n grote plek gestaan! Heel fijn ook dat de camping autoluw is. Auto’s staan geparkeerd in de schaduw onder een grote carport met zonnepanelen.

8.5 / 10

Annemieke S Camping Qualité

Type de séjour :

En famille avec adolescent(s)

Hébergement :

Maisonnette : 2 chambres, salle de bain, WC, cuisine

Période du séjour :

Juillet 2022 9 jours

Posté le :

12/08/2022

Commentaires

Note détaillée

Général :

Het meer en de omgeving zijn top

Avis sur l'hébergement :

Schoon en lekker koel in huisje en we stonden helemaal achteraan dus veel privacy.

9 / 10

Edwin A Camping Qualité

Type de séjour :

En famille avec adolescent(s)

Hébergement :

Emplacement ESPACE : >120m², électricité (10 A.)

Période du séjour :

Juillet 2022 18 jours

Posté le :

11/08/2022

Commentaires

Note détaillée

Général :

De bergen, het uitzicht, het meer. Kortom de natuur is fantastisch. De campingbaas en receptie helpen je graag om de natuur beter te bewonderen.

Het animatie team mistte pit. De organisatie van de evenementen zoals voetbal en tafeltennis was slecht. Haalde voor mijn kinderen de lol van de activiteiten weg.

Avis sur l'hébergement :

Heerlijke grote (hele grote) plek. Voldoende schaduw opties door de bomen.

het was erg stoffig. Maar daar kan niemand wat aan doen ;)

Page suivante

Votre avis nous intéresse !

Merci de nous dire ce que vous pensez du site internet, tout retour est apprécié et nous aide à l'améliorer

Camping Qualité