Camping Au Mica

Camping Au Mica

Lorraine - 88430 Corcieux - 44 emplacements - 25 locatifs

Avis clients : Camping Au Mica

Note moyenne de l'établissement

8.43 / 10

10 avis

Déposer un avis

Réception

Services et équipements

Hébergement

Confort

Propreté

Baignade

Activités pour enfants

Région

Rapport qualité / prix

9.44 / 10

Susan B Camping Qualité

Type de séjour :

Autre

Hébergement :

Forfait privilège avec électricité 10A et eau potable (inclus 2p, auto, caravane ou tente)

Période du séjour :

Août 2022 11 jours

Posté le :

14/09/2022

Commentaires

Note détaillée

Général :

Grote standplaats veel groen op de camping waterpunt op de plaats goede sfeer geen muntjes om te douchen en papier genoeg op de toiletten. Veel kleine kinderen incl het geluid dat daarbij hoort…

Weinig verlichting op de paden

Avis sur l'hébergement :

Alles! prima plek aan de rand

Niets

10 / 10

Laurence J Camping Qualité

Type de séjour :

En famille avec adolescent(s)

Hébergement :

Chalet Cannelle 5 pers de 2018

Période du séjour :

Septembre 2022 2 jours

Posté le :

14/09/2022

Commentaires

Note détaillée

Général :

La simplicité du camping rien a dire

Avis sur l'hébergement :

La place pour bouger

10 / 10

Davide C Camping Qualité

Type de séjour :

En famille avec enfant(s)

Hébergement :

Chalet Cannelle 5 pers de 2018

Période du séjour :

Août 2022 12 jours

Posté le :

11/09/2022

Commentaires

Note détaillée

Général :

Wir hatten ein Challet und waren super zufrieden

Avis sur l'hébergement :

Sogar mit Spüh

9.8 / 10

Bas R Camping Qualité

Type de séjour :

En famille avec enfant(s)

Hébergement :

Forfait privilège avec électricité 10A et eau potable (inclus 2p, auto, caravane ou tente)

Période du séjour :

Août 2022 19 jours

Posté le :

06/09/2022

Commentaires

Note détaillée

Général :

Rust, ruimte. We zijn nu 5x hier geweest en worden iedere keer even vriendelijk ontvangen door de eigenaar Samuel.

Avis sur l'hébergement :

Deze plekken zijn zeer ruim en je hebt goed overzicht over bijna de hele camping.

9.75 / 10

Martin M Camping Qualité

Type de séjour :

En famille avec enfant(s)

Hébergement :

Forfait Confort : emplacement avec électricité 6A + véhicule

Période du séjour :

Août 2022 12 jours

Posté le :

05/09/2022

Commentaires

Note détaillée

Général :

Alles ist kindersicher

Avis sur l'hébergement :

Kinderfreundlicher Campingplatz

10 / 10

Jolanda W Camping Qualité

Type de séjour :

En famille avec enfant(s)

Hébergement :

Forfait privilège avec électricité 10A et eau potable (inclus 2p, auto, caravane ou tente)

Période du séjour :

Août 2022 13 jours

Posté le :

04/09/2022

Commentaires

Note détaillée

Général :

Fijn verblijf met fijne faciliteiten voor jonge kinderen.

Helaas toch wat last gehad van de weg. Openingstijden van het grote speeltuin. Ons kind vond 10:00 (en wij dus ook ;-) ) als opening aan de late kant.

Avis sur l'hébergement :

Zeer ruim! Onze grote cabanon pastte er met alle gemakt en zoveel ruimte over.

9.11 / 10

Bobbie S Camping Qualité

Type de séjour :

En jeune couple

Hébergement :

Chalet douglas avec lave-vaisselle 3ch - 35m² et terrasse couverte (2022)

Période du séjour :

Août 2022 5 jours

Posté le :

02/09/2022

Commentaires

Note détaillée

Général :

De chalet was van alles voorzien, we hebben een erg goed verblijf gehad, de receptie was aardig, onze chalet stond op een rustige plek. Je kan brood bestellen voor de ochtend, dit hebben we alleen niet gedaan omdat we graag ander stokbrood wouden hebben dan dat de camping aanbood. Op 8min rijden zit er een bakker.

Het kleine zwembad was constant bezet door spelende kinderen waardoor wij geen mogelijkheid zagen om rustig te gaan zwemmen. We hebben het zwembad daarom niet gebruikt. Er zijn veel kinderen op de camping, dus het is misschien iets minder voor koppels zonder kinderen. Je hoort veel geschreeuw en gehuil op de camping. Wij zaten gelukkig op een rustige plek. De douche wordt koud na 10min douchen, dan moet de boiler weer opwarmen. Dit was voor ons geen probleem.

Avis sur l'hébergement :

Mooi nieuw chalet, ruime douche, ruime woonkamer en keuken.

laaghangende lamp in looppad

8.3 / 10

Niels V Camping Qualité

Type de séjour :

En famille avec enfant(s)

Hébergement :

Forfait privilège avec électricité 10A et eau potable (inclus 2p, auto, caravane ou tente)

Période du séjour :

Août 2022 5 jours

Posté le :

02/09/2022

Commentaires

Note détaillée

Général :

The stream and the pont are great. And I also have to mention the pool; very nice!

Avis sur l'hébergement :

Nice place in nature

8.7 / 10

Michel T Camping Qualité

Type de séjour :

En famille avec enfant(s)

Hébergement :

MOBICHALET duo (2020)

Période du séjour :

Juillet 2022 14 jours

Posté le :

01/09/2022

Commentaires

Note détaillée

Général :

Fijne en overzichtelijke camping, veel vrijheid voor de kinderen. Zeer mooi huisje.

Auto op de plaats, eigenlijk zouden alle auto's voor geparkeerd moeten worden, maar dit gaat helaas niet.

Avis sur l'hébergement :

Ik had de Canelle. Erg mooi huisje, voorzien van alle comfort.

10 / 10

Nicole G Camping Qualité

Type de séjour :

En famille avec enfant(s)

Hébergement :

Mobilhome Titania de 2019 avec terrasse couverte, 4p (21,8m²)

Période du séjour :

Août 2022 3 jours

Posté le :

31/08/2022

Commentaires

Note détaillée

Général :

Der gesamte Aufenthalt war toll wie immer

-

Avis sur l'hébergement :

Alles

-

Votre avis nous intéresse !

Merci de nous dire ce que vous pensez du site internet, tout retour est apprécié et nous aide à l'améliorer

Camping Qualité