Castel Camping Le Brévedent

Basse-Normandie - 14130 Le Brévedent - 124 Stellplätze - 17 Mietunterkünfte

Kundenbewertungen : Castel Camping Le Brévedent

Durchschnittliche Bewertung des Platzes

9 / 10

949 anzeigen

Ihre bewertung abgeben

Rezeption

Service & Ausstattung

Unterkunft

Komfort

Sauberkeit

Baden

Aktivitäten/Animationen

Kinderprogramm

Restauration

Umweltschutz/Nachhaltige Entwicklung

Region

Preis-Leistungs- Verhältnis

10 / 10

Kevin M Camping Qualité

Form des Aufenthalts :

Junges Paar

Unterkunft :

Emplacement Confort pour tente, caravane, ou camping car

Zeitraum des Aufenthaltes :

August 2023 7 Tage

Gepostet am :

03/09/2023

Kommentare

Detaillierte Bewertung

Allgemein :

The owners and staff are great

Bewertung der Unterkunft :

Lakeside

A bit slippy after lots of rain

7.5 / 10

Willem K Camping Qualité

Form des Aufenthalts :

Seniorenpaar

Unterkunft :

Emplacement Confort pour tente, caravane, ou camping car

Zeitraum des Aufenthaltes :

August 2023 10 Tage

Gepostet am :

03/09/2023

Kommentare

Detaillierte Bewertung

Allgemein :

de muziekavonden waren heerlijk ontspannend , de camping zelf had voor een groot deel leuke standplaatsen.

Als camping vol staat merk je dat sommige kampeerplaatsen dicht op elkaar staan. Waarschijnlijk door gebrek aan urinoirs waren de toiletten vaak vies.

Bewertung der Unterkunft :

de speelse indeling van de plaatsen, op ons gedeelte. Dus niet op rechte rijtjes.

Iets te dicht op de "buren".

10 / 10

Frances H Camping Qualité

Form des Aufenthalts :

Familie mit Baby(s)

Unterkunft :

Emplacement Premium Tente

Zeitraum des Aufenthaltes :

August 2023 2 Tage

Gepostet am :

03/09/2023

Kommentare

Detaillierte Bewertung

Allgemein :

Tout était très bien, surtout pour une première tentative avec notre fils de 20 mois. Je recommande à toute personne souhaitant faire du camping avec les enfants pour la première fois. Je précise que je n’ai pas noté les activités enfants seulement parce que notre fils est trop petit encore pour participer, il y avait un choix d’activités variées pour les enfants un peu plus grands (3/4 ans).

Bewertung der Unterkunft :

Table, chaises, parasol et frigo fournis, très pratique quand on n’a qu’une petite voiture. Emplacement avec beaucoup de place.

10 / 10

jacqueline B Camping Qualité

Form des Aufenthalts :

Familie mit Teenager(n)

Unterkunft :

Mobile home 'NAUTIL HOME'

Zeitraum des Aufenthaltes :

August 2023 7 Tage

Gepostet am :

03/09/2023

Kommentare

Detaillierte Bewertung

Allgemein :

Très bon séjour.j'attends l'année prochaine avec impatience

Bewertung der Unterkunft :

Tout était bien

10 / 10

Jolanda P Camping Qualité

Form des Aufenthalts :

Familie mit Kind(ern)

Unterkunft :

Tente Lodge

Zeitraum des Aufenthaltes :

August 2023 5 Tage

Gepostet am :

03/09/2023

Kommentare

Detaillierte Bewertung

Allgemein :

Een gezellige camping met een gemoedelijke sfeer. Vriendelijk personeel.

Bewertung der Unterkunft :

Groot genoeg voor ons 4en.

We hebben voor de zekerheid fleecedekens mee genomen. Die hebben we wel gebruikt, het koelde s nachts wel af.

8.67 / 10

Peter S Camping Qualité

Form des Aufenthalts :

Seniorenpaar

Unterkunft :

Emplacement Confort pour tente, caravane, ou camping car

Zeitraum des Aufenthaltes :

August 2023 6 Tage

Gepostet am :

02/09/2023

Kommentare

Detaillierte Bewertung

Allgemein :

de sfeer, gemoedelijk, alles kan, niet moeilijk doen,hulpvaardig, vriendelijk

niets

Bewertung der Unterkunft :

ik zat in mijn eigen tent

nvt

8.75 / 10

Cirsten Z Camping Qualité

Form des Aufenthalts :

Familie mit Kind(ern)

Unterkunft :

Emplacement Confort pour tente, caravane, ou camping car

Zeitraum des Aufenthaltes :

August 2023 14 Tage

Gepostet am :

01/09/2023

Kommentare

Detaillierte Bewertung

Allgemein :

Mooie charme camping, goede gezellige sfeer. Er zijn veel jonge kinderen waar je nee kinderen mee konden spelen. De hele entourage maakt het een bijzonder mooie plek: het chateau, het meer, de verschillende soorten bomen, het beekje langs de camping, het café en de live-muziek. Wat ons betreft een aanrader.

Het sanitair gebouw dichtst bij onze plek was niet zo goed geventileerd waardoor de vloer gedurende de hele dag (met name met warm weer) nat bleef. Dit mede doordat douches en wc’s in één gebouw waren, zonder scheiding. Wel wordt er regelmatig schoongemaakt dus dat is prima. Daarnaast zou plaatsen van een urinoir de doorstroom bij de toiletten kunnen verbeteren.

Bewertung der Unterkunft :

Wij hadden veel schaduw verzocht en hebben dat ook gekregen. Er staan veel en verschillende soorten bomen. De camping is overzichtelijk, wat fijn was voor de kinderen. Er is altijd een speeltuin in de buurt.

Geen

10 / 10

Allison A Camping Qualité

Form des Aufenthalts :

Familie mit Kind(ern)

Unterkunft :

Emplacement Confort pour tente, caravane, ou camping car

Zeitraum des Aufenthaltes :

August 2023 13 Tage

Gepostet am :

01/09/2023

Kommentare

Detaillierte Bewertung

Allgemein :

We loved every minute, the campsite is perfect and the music nights were fantastic

Nothing

Bewertung der Unterkunft :

We loved being next to the lake

Nothing

10 / 10

Clifford J Camping Qualité

Form des Aufenthalts :

Junges Paar

Unterkunft :

Emplacement Confort pour tente, caravane, ou camping car

Zeitraum des Aufenthaltes :

August 2023 2 Tage

Gepostet am :

01/09/2023

Kommentare

Detaillierte Bewertung

Allgemein :

Great food at a reasonable price, music night was outstanding with guests taking part as well. Restful - Peace and quiet can be had and animals can be good fun. Helped us with a late arrival due to a ferry breakdown.

No - have been back over the years and will come back again.

Bewertung der Unterkunft :

Convenient for facilities, quiet erc

Some guests seem to use non low voltage appliances (Kettles\Toasters\Hair driers) as our 3 way fridge would not operate in the mains supply during the day via the electrical hook up. Not the sites fault and not a problem with our fridge as it is working ok where we are now. Not sure. What can be done but some guests perhaps need to be more considerate towards others and use low voltage appliances.

10 / 10

DECLAN M Camping Qualité

Form des Aufenthalts :

Familie mit Kind(ern)

Unterkunft :

Emplacement Confort pour tente, caravane, ou camping car

Zeitraum des Aufenthaltes :

August 2023 6 Tage

Gepostet am :

01/09/2023

Kommentare

Detaillierte Bewertung

Allgemein :

I loved the local produce and sustainable practices. The site itself is so full of energy and having frequent live music adds so much to the stay.

Bewertung der Unterkunft :

our pitch was the perfect size and close enough to all areas we needed.

Page précédente Page suivante

Ihre Meinung interessiert uns!

Sagen Sie uns bitte, wie Sie unsere Website finden. Wir freuen uns über jede Antwort, die uns hilft, uns zu verbessern

Camping Qualité