Camping Au Mica

Camping Au Mica

Lorraine - 88430 Corcieux - 44 Stellplätze - 25 Mietunterkünfte

Kundenbewertungen : Camping Au Mica

Durchschnittliche Bewertung des Platzes

8.84 / 10

279 anzeigen

Ihre bewertung abgeben

Rezeption

Dienstleistungen

Unterkunft

Komfort

Sauberkeit

Baden

Kinderprogramm

Restauration

Umweltschutz/Nachhaltige Entwicklung

Region

Preis-Leistungs- Verhältnis

9.25 / 10

Christoph K Camping Qualité

Form des Aufenthalts :

Familie mit Kind(ern)

Unterkunft :

Chalet douglas avec lave-vaisselle 3ch - 35m² et terrasse couverte (2022)

Zeitraum des Aufenthaltes :

September 2022 2 Tage

Gepostet am :

17/09/2022

Kommentare

Detaillierte Bewertung

Allgemein :

Sehr nettes Personal, toller Spielplatz

Bewertung der Unterkunft :

Tolle Terasse

9.44 / 10

Susan B Camping Qualité

Form des Aufenthalts :

Sonstiges

Unterkunft :

Forfait privilège avec électricité 10A et eau potable (inclus 2p, auto, caravane ou tente)

Zeitraum des Aufenthaltes :

August 2022 11 Tage

Gepostet am :

14/09/2022

Kommentare

Detaillierte Bewertung

Allgemein :

Grote standplaats veel groen op de camping waterpunt op de plaats goede sfeer geen muntjes om te douchen en papier genoeg op de toiletten. Veel kleine kinderen incl het geluid dat daarbij hoort…

Weinig verlichting op de paden

Bewertung der Unterkunft :

Alles! prima plek aan de rand

Niets

10 / 10

Laurence J Camping Qualité

Form des Aufenthalts :

Familie mit Teenager(n)

Unterkunft :

Chalet Cannelle 5 pers de 2018

Zeitraum des Aufenthaltes :

September 2022 2 Tage

Gepostet am :

14/09/2022

Kommentare

Detaillierte Bewertung

Allgemein :

La simplicité du camping rien a dire

Bewertung der Unterkunft :

La place pour bouger

10 / 10

Davide C Camping Qualité

Form des Aufenthalts :

Familie mit Kind(ern)

Unterkunft :

Chalet Cannelle 5 pers de 2018

Zeitraum des Aufenthaltes :

August 2022 12 Tage

Gepostet am :

11/09/2022

Kommentare

Detaillierte Bewertung

Allgemein :

Wir hatten ein Challet und waren super zufrieden

Bewertung der Unterkunft :

Sogar mit Spüh

9.8 / 10

Bas R Camping Qualité

Form des Aufenthalts :

Familie mit Kind(ern)

Unterkunft :

Forfait privilège avec électricité 10A et eau potable (inclus 2p, auto, caravane ou tente)

Zeitraum des Aufenthaltes :

August 2022 19 Tage

Gepostet am :

06/09/2022

Kommentare

Detaillierte Bewertung

Allgemein :

Rust, ruimte. We zijn nu 5x hier geweest en worden iedere keer even vriendelijk ontvangen door de eigenaar Samuel.

Bewertung der Unterkunft :

Deze plekken zijn zeer ruim en je hebt goed overzicht over bijna de hele camping.

9.75 / 10

Martin M Camping Qualité

Form des Aufenthalts :

Familie mit Kind(ern)

Unterkunft :

Forfait Confort : emplacement avec électricité 6A + véhicule

Zeitraum des Aufenthaltes :

August 2022 12 Tage

Gepostet am :

05/09/2022

Kommentare

Detaillierte Bewertung

Allgemein :

Alles ist kindersicher

Bewertung der Unterkunft :

Kinderfreundlicher Campingplatz

10 / 10

Jolanda W Camping Qualité

Form des Aufenthalts :

Familie mit Kind(ern)

Unterkunft :

Forfait privilège avec électricité 10A et eau potable (inclus 2p, auto, caravane ou tente)

Zeitraum des Aufenthaltes :

August 2022 13 Tage

Gepostet am :

04/09/2022

Kommentare

Detaillierte Bewertung

Allgemein :

Fijn verblijf met fijne faciliteiten voor jonge kinderen.

Helaas toch wat last gehad van de weg. Openingstijden van het grote speeltuin. Ons kind vond 10:00 (en wij dus ook ;-) ) als opening aan de late kant.

Bewertung der Unterkunft :

Zeer ruim! Onze grote cabanon pastte er met alle gemakt en zoveel ruimte over.

9.11 / 10

Bobbie S Camping Qualité

Form des Aufenthalts :

Junges Paar

Unterkunft :

Chalet douglas avec lave-vaisselle 3ch - 35m² et terrasse couverte (2022)

Zeitraum des Aufenthaltes :

August 2022 5 Tage

Gepostet am :

02/09/2022

Kommentare

Detaillierte Bewertung

Allgemein :

De chalet was van alles voorzien, we hebben een erg goed verblijf gehad, de receptie was aardig, onze chalet stond op een rustige plek. Je kan brood bestellen voor de ochtend, dit hebben we alleen niet gedaan omdat we graag ander stokbrood wouden hebben dan dat de camping aanbood. Op 8min rijden zit er een bakker.

Het kleine zwembad was constant bezet door spelende kinderen waardoor wij geen mogelijkheid zagen om rustig te gaan zwemmen. We hebben het zwembad daarom niet gebruikt. Er zijn veel kinderen op de camping, dus het is misschien iets minder voor koppels zonder kinderen. Je hoort veel geschreeuw en gehuil op de camping. Wij zaten gelukkig op een rustige plek. De douche wordt koud na 10min douchen, dan moet de boiler weer opwarmen. Dit was voor ons geen probleem.

Bewertung der Unterkunft :

Mooi nieuw chalet, ruime douche, ruime woonkamer en keuken.

laaghangende lamp in looppad

8.3 / 10

Niels V Camping Qualité

Form des Aufenthalts :

Familie mit Kind(ern)

Unterkunft :

Forfait privilège avec électricité 10A et eau potable (inclus 2p, auto, caravane ou tente)

Zeitraum des Aufenthaltes :

August 2022 5 Tage

Gepostet am :

02/09/2022

Kommentare

Detaillierte Bewertung

Allgemein :

The stream and the pont are great. And I also have to mention the pool; very nice!

Bewertung der Unterkunft :

Nice place in nature

8.7 / 10

Michel T Camping Qualité

Form des Aufenthalts :

Familie mit Kind(ern)

Unterkunft :

MOBICHALET duo (2020)

Zeitraum des Aufenthaltes :

Juli 2022 14 Tage

Gepostet am :

01/09/2022

Kommentare

Detaillierte Bewertung

Allgemein :

Fijne en overzichtelijke camping, veel vrijheid voor de kinderen. Zeer mooi huisje.

Auto op de plaats, eigenlijk zouden alle auto's voor geparkeerd moeten worden, maar dit gaat helaas niet.

Bewertung der Unterkunft :

Ik had de Canelle. Erg mooi huisje, voorzien van alle comfort.

Page suivante

Ihre Meinung interessiert uns!

Sagen Sie uns bitte, wie Sie unsere Website finden. Wir freuen uns über jede Antwort, die uns hilft, uns zu verbessern

Camping Qualité