Castel Camping Château de Poinsouze

Limousin - 23600 BOUSSAC - BOURG - 116 kampeerplaatsen - 29 Verhuur

Klantenmeningen : Castel Camping Château de Poinsouze

Gemiddelde beoordeling over het bedrijf

8.94 / 10

379 beoordelingen

Geef uw mening

Receptie

Voorzieningen camping

Accommodatie

Comfort

Hygiëne

Activiteiten / animatie

Omgeving

Prijs- / kwaliteitverhouding

8.33 / 10

sylvie V Camping Qualité

Verblijfstype :

Gezin met jonge kinderen

Accommodatie :

Gîte Four à Pain - 3 chambres

Verblijfsperiode :

Augustus 2023 7 dagen

Gepubliceerd op :

30/08/2023

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

Nous avons apprécié le calme et la très belle piscine

Mening over de accommodatie :

gite spacieux, bonne literie

le gite du four à pain n'est pas adapté pour des personnes âgées. Il manque en période de canicule un ventilateur car le dortoir sous les toits est vraiment très chaud

9.56 / 10

Marcel V Camping Qualité

Verblijfstype :

Gezin met jonge kinderen

Accommodatie :

Emplacement Confort - Electricité 6A - Eau - Evacuation eaux grises - Zone rose

Verblijfsperiode :

Augustus 2023 7 dagen

Gepubliceerd op :

28/08/2023

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

Heerlijke rustige camping geschikt voor gezinnen met jonge kinderen, er is voor de kinderen veel te doen.

We hebben een heerlijke tijd gehad.

Mening over de accommodatie :

Hele mooie grote kampeerplaats met ruimte voor een grote tent (8X5M). Gedeelte zon en schaduw.

9.22 / 10

Andrew S Camping Qualité

Verblijfstype :

Gezin met jonge kinderen

Accommodatie :

Emplacement Grand Confort - Electricité 16A - Eau - Evacuation eaux grises - Z4

Verblijfsperiode :

Juli 2023 13 dagen

Gepubliceerd op :

28/08/2023

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

We thoroughly enjoyed our stay at Poinsouze - very helpful and welcoming staff, great pool and playground facilities for the kids, the lake was small but fun for casual paddleboarding (we brought boards with us but could have hired water craft) Fresh bread from the shop every morning, and the site was very safe for our older son to go about all over by himself. Our toddler was very busy as well! The animations were great for our 10yo

Because lots of campers only stayed one or two nights en route to somewhere else, the kids making friends was inconsistent. Luckily there were a few other longer stay families at the same time as us.

Mening over de accommodatie :

Fantastic large pitch, plenty of space for our 8-man tent, awning, washing line, badminton and other outdoor games! Tree cover at one end of the pitch meant shade was available whenever we needed it, and the hedges demarked the edge of our pitch pleasantly.

One of the trees dropped Many acorns on the pitch so quite painful underfoot! Not a lot to be done about it but slip on shoes were necessary!

10 / 10

Dieter W Camping Qualité

Verblijfstype :

Gezin met tiener(s)

Accommodatie :

Emplacement Grand Confort - Electricité 16A - Eau - Evacuation eaux grises - Z4

Verblijfsperiode :

Augustus 2023 3 dagen

Gepubliceerd op :

28/08/2023

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

Eine wunderschöne und äußerst charmante Anlage, die zum Entspannen einlädt und die zu unserer Reisezeit unglaublich ruhig war. Das Gelände ist sehr weitläufig und die Stellplätze sind großzügig. Die Sanitäranlagen sind extrem sauber! Alles in allem ein ganz toller Platz, den man uneingeschränkt und guten Gewissens weiterempfehlen kann und der uns in sehr guter Erinnerung bleiben wird.

Die Lichtintervalle in der Toilette und Dusche sind etwas kurz bemessen - ein paar Minuten mehr wären sehr angenehm ??

Mening over de accommodatie :

Ein riesengroßer Stellplatz mit Blick auf den Teich

Alles bestens!

8 / 10

Kim T Camping Qualité

Verblijfstype :

Gezin met jonge kinderen

Accommodatie :

Emplacement Premium Castel - Electricité 20 A - Eau - Evacuation eaux grises - 100

Verblijfsperiode :

Augustus 2023 14 dagen

Gepubliceerd op :

26/08/2023

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

Hele leuke niet al te grote camping met voldoende speeltuinen met een flinke diversiteit aan speeltoestellen, leuke animatie, zwembad met glijbaan viel goed in de smaak bij de kinderen, super schoon sanitiar. Wij hebben enorm genoten met ons gezin.

Mening over de accommodatie :

Grote plek met schaduwplekken

Dat er een heg in het midden van de plek stond.

9.25 / 10

David G Camping Qualité

Verblijfstype :

Jong stel

Accommodatie :

Emplacement Grand Confort - Electricité 16A - Eau - Evacuation eaux grises - Z4

Verblijfsperiode :

Augustus 2023 11 dagen

Gepubliceerd op :

26/08/2023

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

Well organised. Very friendly and helpful staff. Great location. Excellent restaurent and take away. The meal and concert was a highlight.

Would have been nice to be able to swim in the lake. This is not a dislike, but rather a suggestion, you could provide a range of walks and cycle rides information at reception. I'd be happy to hep with this!

Mening over de accommodatie :

Excellent pitch.

You could remove the hedge on our pitch as it divided it a little.

10 / 10

Sarah T Camping Qualité

Verblijfstype :

Gezin met jonge kinderen

Accommodatie :

Emplacement Confort - Electricité 10A - Eau - Evacuation eaux grises - Z1

Verblijfsperiode :

Augustus 2023 9 dagen

Gepubliceerd op :

26/08/2023

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

Beautiful setting, lovely pool area and plenty of play areas that the kids made full use of! Something for everyone. Washroom facilities were immaculate, there seemed to be a lady constantly in there cleaning, but with a smile! Loved the animals on site too.

Mening over de accommodatie :

Huge pitch space and fairly flat. Electricity and water point on every pitch.

10 / 10

Brian R Camping Qualité

Verblijfstype :

Jong stel

Accommodatie :

Emplacement Grand Confort - Electricité 16A - Eau - Evacuation eaux grises - Z4

Verblijfsperiode :

Augustus 2023 3 dagen

Gepubliceerd op :

25/08/2023

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

We received a superb, friendly welcome on arrival. Our serviced pitch was a really good size overlooking the lake. Everywhere was clean and tidy and the restaurant food was superb. We really enjoyed our short stay and meeting the people who worked here. Cannot recommend it highly enough.

Leaving!

Mening over de accommodatie :

Pitch size was superb

No

9.38 / 10

Marc J Camping Qualité

Verblijfstype :

Gezin met jonge kinderen

Accommodatie :

Emplacement Premium Castel - Electricité 20 A - Eau - Evacuation eaux grises - 112

Verblijfsperiode :

Augustus 2023 16 dagen

Gepubliceerd op :

24/08/2023

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

Ontzettend mooi opgezette familie camping waar je heerlijk kunt genieten met je gezin.

In de omgeving zijn beperkt activiteiten te ondernemen.

Mening over de accommodatie :

Een heerlijke plek, denk de mooiste van de camping ??.

Niets.

7.89 / 10

Christian B Camping Qualité

Verblijfstype :

Gezin met tiener(s)

Accommodatie :

Emplacement Grand Confort - Electricité 10A - Eau - Evacuation eaux grises - Z3

Verblijfsperiode :

Augustus 2023 14 dagen

Gepubliceerd op :

24/08/2023

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

Mooie ruime plekken Mooi zwembad

Weinig te doen in omgeving Camping vooral gericht op mensen zonder of kleine kinderen.

Mening over de accommodatie :

Mooie grote plek Veel bomen voor schaduw

Niets

Page précédente Page suivante

wij horen graag uw mening !

Geef ons uw mening over deze website, suggesties voor verbetering zijn welkom!

Camping Qualité