Castel Camping Château de L’Epervière

Castel Camping Château de L'Epervière

Bourgogne - 71240 Gigny-sur-Saône - 160 kampeerplaatsen - 8 Verhuur

Klantenmeningen : Castel Camping Château de L’Epervière

Gemiddelde beoordeling over het bedrijf

9.1 / 10

1348 beoordelingen

Geef uw mening

Receptie

Voorzieningen camping

Accommodatie

Comfort

Hygiëne

Zwemplezier

Activiteiten / animatie

Activiteiten voor de kinderen

Eetgelegenheid

Ecologie / Duurzame Ontwikkeling

Omgeving

Prijs- / kwaliteitverhouding

9.29 / 10

Geert B Camping Qualité

Verblijfstype :

Senioren (echt)paar

Accommodatie :

Emplacement Classique - Electricité 10 A

Verblijfsperiode :

Augustus 2022 3 dagen

Gepubliceerd op :

28/10/2022

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

leuke proeverij

Mening over de accommodatie :

mooie plaats

8 / 10

Herman V Camping Qualité

Verblijfstype :

Senioren (echt)paar

Accommodatie :

Emplacement Classique - Electricité 10 A

Verblijfsperiode :

Augustus 2022 15 dagen

Gepubliceerd op :

15/10/2022

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

Heerlijk rustig.

De verlichting kan hier en daar wat beter, vooral natuurlijk 's avonds als het donker is.

Mening over de accommodatie :

Fijne ligging

Geen idee

8 / 10

Rainer B Camping Qualité

Verblijfstype :

Jong stel

Accommodatie :

Emplacement Premium - Electricité 10A + Eau + Evacuation + Abri Jardin

Verblijfsperiode :

September 2022 8 dagen

Gepubliceerd op :

14/10/2022

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

Die Größe der Stellplätze ist wunderbar! Die Umgebung bietet viel Kultur. Das Restaurant ist ausgezeichnet.

Es war arg kalt in den Duschen.

Mening over de accommodatie :

Vor allem die Hütte als Abstellplatz für die Fahrräder ist sehr praktisch.

9.86 / 10

Karen S Camping Qualité

Verblijfstype :

Senioren (echt)paar

Accommodatie :

Emplacement

Verblijfsperiode :

September 2022 2 dagen

Gepubliceerd op :

05/10/2022

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

A really lovely stay in the grounds of a chateau. Showers and toilets plentiful and very clean. Very nice restaurant and lovely food.. Good cycling in the surrounding area.

Mening over de accommodatie :

Spacious, level pitch

9 / 10

HMJ V Camping Qualité

Verblijfstype :

Senioren (echt)paar

Accommodatie :

Emplacement Grand Confort - Electricité 10 A + Eau + Evacuation

Verblijfsperiode :

September 2022 1 dagen

Gepubliceerd op :

05/10/2022

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

Romantische camping, prima verzorgd!!

Ijskoude douche in de ochtend!! Letterlijk. Ik heb ook een andere douche geprobeerd maar tevergeefs. Dat vonden wij echt heel erg jammer!!

Mening over de accommodatie :

Groot en vlak??

Nvt

9.29 / 10

Henning R Camping Qualité

Verblijfstype :

Met vrienden

Accommodatie :

Emplacement Classique - Electricité 10 A

Verblijfsperiode :

September 2022 6 dagen

Gepubliceerd op :

05/10/2022

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

Das ruhige, unaufgeregte. Sehr erholsam!

An Rezeption Hinweis auf möglicher Benötigung eines 3-Punkt-Stecker Adapters für Strom.

Mening over de accommodatie :

Sehr gross, für ittelgrosses Zelt + Auto. Platz war direkt am Weiher/Teich. Hat mir sehr gut gefallen.

8.14 / 10

clive S Camping Qualité

Verblijfstype :

Senioren (echt)paar

Accommodatie :

Emplacement Grand Confort - Electricité 10 A + Eau + Evacuation

Verblijfsperiode :

September 2022 1 dagen

Gepubliceerd op :

04/10/2022

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

we've been to this site many times, often en route elsewhere, but this time we stayed also for a week on our return. The site is well equipped and the toilet block has been set up and maintained to a high standard.

we know the restaurant serves lovely food, but as we now have a dog we are not allowed to eat there, even on the terrace! This is a shame - we have eaten in restaurants all over France (restaurants in towns, hotels and on sites ) and this is the only one where we've been refused. I have little doubt we would have eaten in the restaurant 2 or 3 times in the week but there is only so much take-way beouf bourguignon one can eat. we did, however find an excellent wine bar in the next village which served superb food and Molly was more than welcome

Mening over de accommodatie :

the fully serviced pitch were were on was a good size and well laid out. the water and drainage point was one of the best I have seen.

during our week stay we had problems every night & every morning with our electric supply which stopped our fridge working. The site owner clearly knew there is an issue on a number of pitches which he puts down to a voltage drop on the distribution across the site. This was VERY annoying and is a problem that I suggest needs to be rectified during the closed season. Being told that if we'd pitched you somewhere else you might not have had that problem did not make me feel any better, though to be fair the owner did offer me a gas cylinder, but it wouldn't have connected to an English van.

9.29 / 10

Jeremy W Camping Qualité

Verblijfstype :

Senioren (echt)paar

Accommodatie :

Empl Grand Confort

Verblijfsperiode :

September 2022 10 dagen

Gepubliceerd op :

03/10/2022

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

We appreciated the welcoming staff and the clean site.

Mening over de accommodatie :

Could have been flatter

.Good position.

8.86 / 10

Paul D Camping Qualité

Verblijfstype :

Senioren (echt)paar

Accommodatie :

Emplacement Classique - Electricité 10 A

Verblijfsperiode :

September 2022 8 dagen

Gepubliceerd op :

03/10/2022

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

een schitterende locatie met grote (vis)vijver

nvt

Mening over de accommodatie :

Zeer ruime staanplaats, maar dit geldt voor alle staanplaatsen op deze camping. Goed onderhouden sanitair en erg schoon.

nvt

9.86 / 10

Suzan M Camping Qualité

Verblijfstype :

Overig

Accommodatie :

Emplacement Grand Confort - Electricité 10 A + Eau + Evacuation

Verblijfsperiode :

September 2022 2 dagen

Gepubliceerd op :

03/10/2022

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

Loved the bar! So glad it was there as we had torrential rain during our stay. Cut short our stay from 2 nights to 1 as had to move away from the rain.

Nothing but the weather

Mening over de accommodatie :

Perfect site

Nothing

Page suivante

wij horen graag uw mening !

Geef ons uw mening over deze website, suggesties voor verbetering zijn welkom!

Camping Qualité