Castel Camping Le Brévedent

Basse-Normandie - 14130 Le Brévedent - 124 kampeerplaatsen - 17 Verhuur

Klantenmeningen : Castel Camping Le Brévedent

Gemiddelde beoordeling over het bedrijf

9 / 10

949 beoordelingen

Geef uw mening

Receptie

Voorzieningen camping

Accommodatie

Comfort

Hygiëne

Zwemplezier

Activiteiten / animatie

Activiteiten voor de kinderen

Eetgelegenheid

Ecologie / Duurzame Ontwikkeling

Omgeving

Prijs- / kwaliteitverhouding

9.4 / 10

John S Camping Qualité

Verblijfstype :

Senioren (echt)paar

Accommodatie :

Emplacement Confort pour tente, caravane, ou camping car

Verblijfsperiode :

September 2023 3 dagen

Gepubliceerd op :

13/09/2023

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

We were here in April/May for the apple blossom season and were back to see the apples ready for harvest. We loved the site in spring when it was quiet and almost empty; and when it was almost full in September it was still quiet and peaceful with a delightful ambience and lovely, friendly neighbours. And the key factor that makes this site almost perfect - the constant presence of Raphael and his team, caring for every aspect of the buildings and grounds, always with a smile and always with concern for our well-being. We'll be back, soon I hope.

We set up a bit near the hen house, which could be a bit noisy and a little bit smelly - but that's hens for you, and we really liked their presence.

Mening over de accommodatie :

See above

See above

9.08 / 10

hilko B Camping Qualité

Verblijfstype :

Overig

Accommodatie :

Emplacement Premium - caravane

Verblijfsperiode :

September 2023 5 dagen

Gepubliceerd op :

13/09/2023

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

Hartelijke ontvangst met altijd een glimlach, mooie ruime kampeerplekken, fijn zwembad, leuk terras vlak bij het kasteeltje, leuk restaurant met vriendelijke bediening.

We kwamen aan het eind van het seizoen dus qua entertainment was er minder te doen terwijl ons de muziekavonden erg leuk leken, reden om nog eens terug te komen wat eerder in het seizoen.

Mening over de accommodatie :

Heerlijk ruime plek met als extra een schuurtje met stoelen een tafel, bbq en zelfs nog een extra koelkast (weet niet of op alle plekken hetzelfde in de schuurtjes zit)

Afvalwaterafvoer is een putje hoog gelegen op de plek dus niet aan te sluiten met een slang en noodgedwongen met een teiltje in de weer. Maar als dat nou het ergste is, was prima te doen zo.

10 / 10

Patrice D Camping Qualité

Verblijfstype :

Senioren (echt)paar

Accommodatie :

Emplacement Premium - caravane

Verblijfsperiode :

September 2023 1 dagen

Gepubliceerd op :

12/09/2023

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

géniale

Mening over de accommodatie :

super endroit calme

10 / 10

Janine L Camping Qualité

Verblijfstype :

Jong stel

Accommodatie :

Emplacement Confort pour tente, caravane, ou camping car

Verblijfsperiode :

September 2023 3 dagen

Gepubliceerd op :

12/09/2023

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

Will definitely be back ??

No

Mening over de accommodatie :

We were able to choose our pitch which was great, a lovely level pitch of excellent size

No

8.55 / 10

B. J Camping Qualité

Verblijfstype :

Gezin met jonge kinderen

Accommodatie :

Emplacement Confort pour tente, caravane, ou camping car

Verblijfsperiode :

Juli 2023 11 dagen

Gepubliceerd op :

11/09/2023

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

Warme, hechte campingfamilie met gezellige muziekmiddagen en -avonden, heerlijke pizza’s en ciders. Een camping in onze top 3!

Ook al werd er veel schoongemaakt, de toiletten waren snel onfris. Ze zijn te laag voor mensen die staand plassen. Er zijn urinoirs nodig om toiletgebouw langer schoon te houden.

Mening over de accommodatie :

Mooie ruime plek, veel groen om ons heen en ook bij heftige regenval bleef onze plek goed droog (niet alle plekken).

Niets!

10 / 10

Jonathan S Camping Qualité

Verblijfstype :

Individueel

Accommodatie :

Mobile home 'NAUTIL HOME'

Verblijfsperiode :

September 2023 4 dagen

Gepubliceerd op :

11/09/2023

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

Friendliness of welcome and such a peaceful venue where cares just disappear

Having to leave at end of break

Mening over de accommodatie :

Clean comfortable and very well equipped

Nothing

8.1 / 10

Harrie Z Camping Qualité

Verblijfstype :

Senioren (echt)paar

Accommodatie :

Emplacement Confort pour tente, caravane, ou camping car

Verblijfsperiode :

September 2023 5 dagen

Gepubliceerd op :

10/09/2023

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

De ligging van de camping en de vriendelijkheid van het personeel

Schoonmaak toiletgebruik zou iets beter mogen

Mening over de accommodatie :

Mooie ruime plekken

Niet van toepassing

9.58 / 10

Paul M Camping Qualité

Verblijfstype :

Jong stel

Accommodatie :

Emplacements Camping

Verblijfsperiode :

Augustus 2023 11 dagen

Gepubliceerd op :

10/09/2023

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

The relaxed feel of the campsite All of the staff are so friendly

I personally felt the restaurant menu was not like before and a lot of the food on it was not for my taste But that is just a personal thing to us Also I felt the beer selection again not to my liking so we would have used the restaurant every night for steak etc but only used it three times over 11 nights

Mening over de accommodatie :

Quiet large pitch

9.55 / 10

Angelika E Camping Qualité

Verblijfstype :

Senioren (echt)paar

Accommodatie :

Emplacement Premium Tente

Verblijfsperiode :

Augustus 2023 15 dagen

Gepubliceerd op :

09/09/2023

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

Die Ruhe, die Landschaft, das nette Personal und die tolle Musik

Keine großen Wohnmobile zulassen 10

Mening over de accommodatie :

Die Gesamtanlage ist super

9.44 / 10

Ulrich R Camping Qualité

Verblijfstype :

Senioren (echt)paar

Accommodatie :

Emplacement Confort pour tente, caravane, ou camping car

Verblijfsperiode :

September 2023 2 dagen

Gepubliceerd op :

09/09/2023

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

Sauberkeit des Platzes, keine Hunde

Mening over de accommodatie :

Eigener Wohnwagen

Page précédente Page suivante

wij horen graag uw mening !

Geef ons uw mening over deze website, suggesties voor verbetering zijn welkom!

Camping Qualité