Castel Camping Château de Chanteloup

Castel Camping Château de Chanteloup

Pays-de-la-Loire - 72460 SILLE-LE-PHILIPPE - 134 kampeerplaatsen - 13 Verhuur

Klantenmeningen : Castel Camping Château de Chanteloup

Gemiddelde beoordeling over het bedrijf

8.48 / 10

10 beoordelingen

Geef uw mening

Receptie

Voorzieningen camping

Accommodatie

Comfort

Hygiëne

Activiteiten / animatie

Activiteiten voor de kinderen

Prijs- / kwaliteitverhouding

7.29 / 10

Leo Z Camping Qualité

Verblijfstype :

Senioren (echt)paar

Accommodatie :

Emplacement Confort Classic

Verblijfsperiode :

September 2022 3 dagen

Gepubliceerd op :

08/09/2022

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

Zeer ruime plaatsen op een prachtig landgoed. Vriendelijk personeel.

Het restaurant (het was wel de laatste dag dat ze open waren) Bier in een limonadeglas. Pastis eindeloos verdund in een groot glas water. Een uitbater die niet luisterde en de helft van de gerechten op de kaart was er niet meer. Het sanitair had onderhoud nodig: losse wc-brillen, kranen waar het water uit spoot, maar waaronder geen plaats was om je handen af te spoelen. En er werd niet zo vaak schoon gemaakt (einde seizoen??)

Mening over de accommodatie :

Ruime plekken in een parkachtig landschap

Wat mij betreft was er niets mis met de plekken. Alleen wat apart dat de camping bepalen wil hoe je moet staan.

Het antwoord van het bedrijf :

Thank you so much for the feedback. Concerning the restaurant, you were warned and had the choice to go or not, to avoid bad comments, but it will be a different manager next year. As for the disposal of caravans, camping cars or motorhomes on the large spaces, yes we are very demanding on this subject, for the well being of all. Some people put themselves completely across or in the middle of the space which completely blocks the view for others. Some people sometimes stand in the middle of two pitches, and we are very careful about this.

10 / 10

Michael S Camping Qualité

Verblijfstype :

Senioren (echt)paar

Accommodatie :

Emplacement Confort avec évacuation eaux usées + Electricité 16 A / camping car/caravane

Verblijfsperiode :

September 2022 1 dagen

Gepubliceerd op :

06/09/2022

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

Beautiful grounds gorgeous Chateau. Very dog friendly. Very welcoming. Fab restaurant. Lovely stay. Totally recommend.

Mening over de accommodatie :

The view of the Chateau

Het antwoord van het bedrijf :

Super grade, beautiful comment, we are so happy

9.86 / 10

Alistair L Camping Qualité

Verblijfstype :

Overig

Accommodatie :

Emplacement Confort avec évacuation eaux usées + Electricité 16 A / camping car/caravane

Verblijfsperiode :

September 2022 2 dagen

Gepubliceerd op :

05/09/2022

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

Spacious pitch, water close by. Friendly and very helpful staff.. let me change booked pitch to be near amenities..

Nothing to dislike about this site.

Mening over de accommodatie :

Changed pitch to just with elec, very near main block

Nothing to dislike

Het antwoord van het bedrijf :

Thank you so much, what a brilliant grade and review, we are very happy you enjoyed your stay

9.29 / 10

Johanna M Camping Qualité

Verblijfstype :

Senioren (echt)paar

Accommodatie :

Emplacement Confort Classic

Verblijfsperiode :

September 2022 1 dagen

Gepubliceerd op :

03/09/2022

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

leuke overnachting in een echt chateau. Mooie grote plaatsen.

dat in het restaurant bijna niets te krijgen was daar deze een week eerder dicht ging dus geen rose bijvoorbeeld wel een fles wijn maar wilde geen fles..Dat vind ik persoonlijk zeer slecht.

Mening over de accommodatie :

leuke ontvangst

slechte service bij het restaurant

Het antwoord van het bedrijf :

Thank you for this beautiful grade :)

8.25 / 10

Gerhard O Camping Qualité

Verblijfstype :

Gezin met tiener(s)

Accommodatie :

7 Cabanes en bois tout confort

Verblijfsperiode :

Augustus 2022 7 dagen

Gepubliceerd op :

03/09/2022

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

de camping is speels en ruimtelijk opgezet. Het voelt echt Frans aan en het grote terrein is heel aangenaam qua natuur.

het restaurant heeft een grote kaart maar is vrij duur en niet alles is van hoge kwaliteit.

Mening over de accommodatie :

de hut is groot en heel praktisch ingericht.

Het antwoord van het bedrijf :

Many thanks for this beautiful grade, the restaurant will be changed next year

7.57 / 10

Deborah P Camping Qualité

Verblijfstype :

Overig

Accommodatie :

Emplacement Confort Classique + Eau à proximité + (en option) Electricité 10 Ampères

Verblijfsperiode :

September 2022 2 dagen

Gepubliceerd op :

03/09/2022

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

We had a fabulous stay & felt great due to few pitches being occupied! Extremely friendly staff, great restaurant (if a little expensive), great bar & the facilities cannot be faulted. Met some lovely people & Rosie dog catered for!

Cost of French wine!

Mening over de accommodatie :

Extremely large pitches & close to facilities

The sand!!

Het antwoord van het bedrijf :

Thank you so much, what a great review !

7.22 / 10

laurence G Camping Qualité

Verblijfstype :

Gezin met jonge kinderen

Accommodatie :

Emplacement Confort avec évacuation eaux usées + Electricité 16 A / camping car/caravane

Verblijfsperiode :

Augustus 2022 10 dagen

Gepubliceerd op :

02/09/2022

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

Atmosphere and vibe was great, and the fact the kids managed to play without using technology. We had a lovely stay

Toilets were often dirty. It feels like that block needs modernisation. Onsite shop was very poorly stocked and rarely open. Even when it was it was very overpriced. Things like, eggs and bacon should be in there. The restaurant situation is odd - doesnt seem to be part of the Chanteloup. Enjoyed the pizzas but the main menu is dated and overpriced. I heard a few people saying they would not go back as the food was poor Kids club isnt what is what like 5 years ago. No only an hour and the activities were poor You DESPERATELY need CCTV at the exit (by the animals) and entrance .

Mening over de accommodatie :

The shade when it was hot!

The cockrels making so much noise at 4am! Our pitch was very dusty too

9.71 / 10

Annie M Camping Qualité

Verblijfstype :

Senioren (echt)paar

Accommodatie :

Emplacement Confort Classic

Verblijfsperiode :

Augustus 2022 2 dagen

Gepubliceerd op :

31/08/2022

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

Le bois

Rien

Mening over de accommodatie :

Le boos, le chateau

-

9.38 / 10

Gert-Jan H Camping Qualité

Verblijfstype :

Gezin met tiener(s)

Gepubliceerd op :

31/08/2022

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

De sfeer is bijzonder prettig. Prima voorzieningen. Zeer prettige wijze van communiceren met alle medewerkers.

Mening over de accommodatie :

Leuke inrichting van beide "glamping" tenten.

De keuken was niet compleet ingericht (bij ons bijv. geen wasteil, bij anderen zagen we die wel). Geen goede tent rondom de keuken (bij de anderen wel). O.a. windgevoelig (kou ervaring) en vooral onveilig stroom i.c.m. regen.

Het antwoord van het bedrijf :

Many thanks for the great comment. We will see how to improve the glamping

10 / 10

Sarah S Camping Qualité

Verblijfstype :

Gezin met jonge kinderen

Accommodatie :

Emplacement Confort Classique – Eau – Electricité 10 Ampères en option

Verblijfsperiode :

Augustus 2022 7 dagen

Gepubliceerd op :

31/08/2022

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

We loved the layout of the site, how much there was to do, how helpful and friendly the staff were and the pool!

Mening over de accommodatie :

There was loads of space so we felt part of the campsite but had loads of privacy

Het antwoord van het bedrijf :

Thank you so much for this brilliant grade and very positive review

wij horen graag uw mening !

Geef ons uw mening over deze website, suggesties voor verbetering zijn welkom!

Camping Qualité