Camping du Mettey****

Camping du Mettey****

Lorraine - 88120 VAGNEY - 66 kampeerplaatsen - 18 Verhuur

Klantenmeningen : Camping du Mettey****

Gemiddelde beoordeling over het bedrijf

9.21 / 10

10 beoordelingen

Geef uw mening

Receptie

Accommodatie

Hygiëne

Zwemplezier

Ecologie / Duurzame Ontwikkeling

Omgeving

9 / 10

Ine D Camping Qualité

Verblijfstype :

Jong stel

Accommodatie :

Forfait B: emplacement tente, caravane ou camping car + véhicule parking + électricité 16A

Verblijfsperiode :

Augustus 2022 2 dagen

Gepubliceerd op :

31/08/2022

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

Zalig in de natuur.

Er werd weinig uitleg gegeven over omliggende wandelingen/to do's.

Mening over de accommodatie :

Heel leuke en fijne kampeerplek.

/

10 / 10

Anthony F Camping Qualité

Verblijfstype :

Gezin met jonge kinderen

Accommodatie :

Forfait A: emplacement sans électricité, tente, caravane ou camping-car + véhicule parking

Verblijfsperiode :

Augustus 2022 4 dagen

Gepubliceerd op :

30/08/2022

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

Situation du camping très agréable, en plein coeur de forêt.

Mening over de accommodatie :

Emplacement de taille convenable. Proximité des commodités (sanitaires, piscine, accueil).

9.71 / 10

Liam L Camping Qualité

Verblijfstype :

Gezin met jonge kinderen

Accommodatie :

Forfait B: emplacement tente, caravane ou camping car + véhicule parking + électricité 16A

Verblijfsperiode :

Augustus 2022 1 dagen

Gepubliceerd op :

29/08/2022

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

Lovely campsite with beautiful walks nearby.

Mening over de accommodatie :

Spacious green pitch

7.86 / 10

Emmanuelle D Camping Qualité

Verblijfstype :

Gezin met jonge kinderen

Accommodatie :

Ecolo Gîte

Verblijfsperiode :

Juli 2022 7 dagen

Gepubliceerd op :

29/08/2022

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

Bonne ambiance dans le camping, 2 piscines naturelles, écologite très bien avec terrasse attenante, personnel sympa, qq animations pdt notre séjour, belle région

Mening over de accommodatie :

Terrasse privé agreable

9 / 10

Erik B Camping Qualité

Verblijfstype :

Jong stel

Accommodatie :

Forfait B: emplacement tente, caravane ou camping car + véhicule parking + électricité 16A

Verblijfsperiode :

Augustus 2022 9 dagen

Gepubliceerd op :

28/08/2022

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

Mooie staanplaats. Prachtige omgeving. Leuke campinggasten. Niet te druk. Bijzondere accommodaties. Vriendelijk personeel.

De slippers die je krijgt voor het sanitair zijn spekglad waardoor je beter op blote voeten het sanitair in kunt. Dat voelt niet zo fris.

Mening over de accommodatie :

Mooie schaduwrijke plek, veel privacy.

Bij regen bleef er veel water rond te tent staan.

9.67 / 10

Blandine V Camping Qualité

Verblijfstype :

Jong stel

Accommodatie :

Forfait A: emplacement sans électricité, tente, caravane ou camping-car + véhicule parking

Verblijfsperiode :

Augustus 2022 5 dagen

Gepubliceerd op :

28/08/2022

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

Emplacements pour tente sous les arbres en lisière de bois, départs de randonnées depuis le camping, propriétaires et employés du camping remarquables par leur gentillesse... Nous reviendrons avec grand plaisir m !!

Mening over de accommodatie :

Emplacement très spacieux, ombragé, en lisière de forêt. Observation d'oiseaux et d'écureuils depuis l'entrée de la tente !

8.57 / 10

Emanuelle R Camping Qualité

Verblijfstype :

Gezin met tiener(s)

Accommodatie :

Ecolo Gîte 1/8pers

Verblijfsperiode :

Augustus 2022 14 dagen

Gepubliceerd op :

27/08/2022

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

Le calme, les activités du camping s'arrêtent tôt, c'est agréable Les activités proposées sont intéressantes, dégustation de vin, soirée flammes. La piscine est très bien, le monde s'auto régule bien et nous étions rarement plus de 6, c'est très appréciable après une journée de randonnée.

Ce n'est pas du fait du propriétaire mais le non respect de la part de la plupart des campeurs concernant la piscine est navrant. La douche n'était pas utilisée ou alors vite fait, beaucoup de jeunes n'étaient pas sous la surveillance d'un adulte. Avec ou sans adulte, les jeunes sautaient dans la piscine ignorant totalement les consignes liées à la pénurie d'eau

Mening over de accommodatie :

Nous avons particulièrement la terrasse, le terrain ombragé (il faisait très chaud et nous ne nous en rendions pas compte) La pièce de vie est conviviale.

Il faudrait ajouter des crochets un peu partout cuisine, sdb et entrée. Le ménage fait par les précédents n'était pas terrible.

8.86 / 10

Léa G Camping Qualité

Verblijfstype :

Gezin met jonge kinderen

Accommodatie :

Ecolo Gîte

Verblijfsperiode :

Augustus 2022 7 dagen

Gepubliceerd op :

24/08/2022

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

Nous avons passé un séjour très agréable. Le gîte que nous occupions était propre, confortable et spacieux.

Le bassin naturel était un peu petit pour pouvoir satisfaire tous les campeurs.

Mening over de accommodatie :

Emplacement calme Hébergement spacieux, bien équipé

9.86 / 10

Henk H Camping Qualité

Verblijfstype :

Gezin met jonge kinderen

Accommodatie :

Forfait B: emplacement tente, caravane ou camping car + véhicule parking + électricité 16A

Verblijfsperiode :

Augustus 2022 11 dagen

Gepubliceerd op :

22/08/2022

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

Een heerljke camping die precies dat biedt dat wij op voorhand verwachten. Geen overmatige luxe maar een relaxte sfeer, veel interactie, kinderen die elkaar opzoeken en geen animatieteam nodig hebben.

Mening over de accommodatie :

De plaats was behoorlijk ruim en alhoewel open was er zeker wel een scheiding van plekken. Wanneer je contact wilt met je buren kan dat eenvoudig maar het is ook eenvoudig te mijden en dat alles steeds in een heerlijk ongedwongen sfeer.

7.67 / 10

Omar S Camping Qualité

Verblijfstype :

Senioren (echt)paar

Accommodatie :

Forfait B: emplacement tente, caravane ou camping car + véhicule parking + électricité 16A

Verblijfsperiode :

Augustus 2022 4 dagen

Gepubliceerd op :

22/08/2022

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

Covered terrace with musical entertainment location good for cycling and walking and the village.

Policy to try to keep the bathroom floors clean did not work and was awkward. No one used the fiddly and sloppy slippers so like most people we used bare feet, which is unpleasant because not everyone followed the policy. No toilet paper and no soap to wash hands after using the toilet.

Mening over de accommodatie :

Shaded and good sized pitch.

Very little grass cover and dusty although the weather would not have helped this.

wij horen graag uw mening !

Geef ons uw mening over deze website, suggesties voor verbetering zijn welkom!

Camping Qualité