Camping de PEYROCHE

Rhône-Alpes - 07120 Labeaume - 121 kampeerplaatsen - 37 Verhuur

Klantenmeningen : Camping de PEYROCHE

Gemiddelde beoordeling over het bedrijf

8.93 / 10

897 beoordelingen

Geef uw mening

Receptie

Accommodatie

Comfort

Hygiëne

Omgeving

Prijs- / kwaliteitverhouding

9.14 / 10

Jean Luc V Camping Qualité

Verblijfstype :

Jong stel

Accommodatie :

Emplacement + 130m2 2/8 P

Verblijfsperiode :

Juli 2024 7 dagen

Gepubliceerd op :

13/07/2024

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

Grote plaatsen, mooi uitzicht, ideaal voor honden , zeer proper sanitair, op fietsafstand van Ruoms.

Meer toezicht op het aanlijnen van honden.

Mening over de accommodatie :

Her uitzicht op het bos en rivier, zeer groot.

8.71 / 10

Lieselot T Camping Qualité

Verblijfstype :

Gezin met jonge kinderen

Accommodatie :

Emplacement 80 / 130m²

Verblijfsperiode :

Juni 2024 12 dagen

Gepubliceerd op :

12/07/2024

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

Heel proper sanitair Zeer ruime campingplaatsen in prachtige natuur Behulpzaam en vriendelijk personeel op de camping Vlakbij de rivier waar je een prachtig strandje hebt om te liggen Kindvriendelijk Hondvriendelijk

Het kleiner sanitair gebouw gaat in de avond dicht waardoor je naar het groot gebouw moet. Dit was voor ons wel even stappen van waar wij lagen en dus niet zo handig. Beter als het klein gebouw ook zou openblijven.

Mening over de accommodatie :

Ruime plaats In de natuur, je komt er volledig tot rust Voldoende privacy

/

10 / 10

Sandrine V Camping Qualité

Verblijfstype :

Individueel

Accommodatie :

Emplacement 80 / 130m²

Verblijfsperiode :

Juni 2024 1 dagen

Gepubliceerd op :

10/07/2024

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

très bien reçu, je reviendrai

Mening over de accommodatie :

proche de la rivière, calme,

10 / 10

Erwin C Camping Qualité

Verblijfstype :

Individueel

Accommodatie :

Emplacement 80 / 130m²

Verblijfsperiode :

Juni 2024 21 dagen

Gepubliceerd op :

08/07/2024

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

Mooie nette camping, zeer verzorgd, modern sanitair

Mening over de accommodatie :

Alles

8.86 / 10

TINEKE A Camping Qualité

Verblijfstype :

Senioren (echt)paar

Accommodatie :

Emplacement 80 / 130m²

Verblijfsperiode :

Juni 2024 14 dagen

Gepubliceerd op :

07/07/2024

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

De rust en de omgeving! Wij blijven zelfs langer hier zo goed bevalt het! Sanitair schoon! Vriendelijk personeel zowel in het kantoortje als op het park! Grote plaatsen waar heerlijk veel schaduw is!

Voorlichting over het zwemmen in de rivier! Als je niet goed ter been bent is het slecht zwemmen hier! Zoveel stenen! Had dit van tevoren niet gelezen anders waren wij niet hier gekomen! Ook het gras mag beter gemaaid worden! Vliegveldje ligt vlak naast de camping! Wij vinden dat prachtig maar misschien niet iedereen! En er word nog steeds veel te hard gereden op deze camping wat bij droogte ook nog eens erg stuift!

Mening over de accommodatie :

Groot! Ruimte genoeg en je mag de caravan neerzetten zoals je wilt! Wij hebben zeker 130 m

Hoge gras

9 / 10

francois D Camping Qualité

Verblijfstype :

Jong stel

Accommodatie :

Emplacement + 130m2 2/8 P

Verblijfsperiode :

Juni 2024 32 dagen

Gepubliceerd op :

07/07/2024

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

La sympathie du personnel a tous les niveaux. Le cadre , l'ambiance et la convivialité du camping

Mening over de accommodatie :

La taille de l'emplacement , l'ombrage et la proximité des sanitaires

10 / 10

Peter V Camping Qualité

Verblijfstype :

Senioren (echt)paar

Gepubliceerd op :

06/07/2024

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

de ruimte en het feit,dat je zelf een plek uit mag zoeken. verder is het sanitairgebouw subliem. schoon en uitstekend ingericht

Mening over de accommodatie :

het totale plaatje

10 / 10

Eric S Camping Qualité

Verblijfstype :

Jong stel

Accommodatie :

Emplacement + 130m2 2/8 P

Verblijfsperiode :

Juli 2024 3 dagen

Gepubliceerd op :

06/07/2024

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

Accueil sympathique, des sanitaires neufs et propres, un camping agréable en pleine nature. C'est exactement ce que l'on recherche

Mening over de accommodatie :

Le calme, la nature

9.43 / 10

Elisbeth O Camping Qualité

Verblijfstype :

Senioren (echt)paar

Accommodatie :

Emplacement 80 / 130m²

Verblijfsperiode :

Juni 2024 4 dagen

Gepubliceerd op :

05/07/2024

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

Nieuw toiletgebouw dat de uitstraling heeft van een spa. Gratis WiFi.

Schoonmaakploeg kan beter z'n best doen zodat het gebouw langer nieuw blijft. Maakt alles schoon met 1 doekje en 1 spuitbusje. Vlakmop wordt niet regelmatig uitgespoeld. Haren niet verwijderd uit de putjes. Wanden tussen toiletten worden niet schoongemaakt. Heb zelfs gezien dat iemand z'n hond ging douchen.

Mening over de accommodatie :

Ruimtelijk

Misschien toch overwegen zwembad te realiseren.

9 / 10

Nicolas G Camping Qualité

Verblijfstype :

Jong stel

Accommodatie :

Mobil Home 2 chambres 4 P Priv

Verblijfsperiode :

Juni 2024 2 dagen

Gepubliceerd op :

03/07/2024

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

La verdure le calme la riviere

Mening over de accommodatie :

Propreté, espace extérieur

Page suivante

wij horen graag uw mening !

Geef ons uw mening over deze website, suggesties voor verbetering zijn welkom!

Camping Qualité