Camping Au Mica

Camping Au Mica

Lorraine - 88430 Corcieux - 44 kampeerplaatsen - 25 Verhuur

Klantenmeningen : Camping Au Mica

Gemiddelde beoordeling over het bedrijf

8.43 / 10

10 beoordelingen

Geef uw mening

Receptie

Voorzieningen camping

Accommodatie

Comfort

Hygiëne

Zwemplezier

Activiteiten voor de kinderen

Omgeving

Prijs- / kwaliteitverhouding

9.44 / 10

Susan B Camping Qualité

Verblijfstype :

Overig

Accommodatie :

Forfait privilège avec électricité 10A et eau potable (inclus 2p, auto, caravane ou tente)

Verblijfsperiode :

Augustus 2022 11 dagen

Gepubliceerd op :

14/09/2022

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

Grote standplaats veel groen op de camping waterpunt op de plaats goede sfeer geen muntjes om te douchen en papier genoeg op de toiletten. Veel kleine kinderen incl het geluid dat daarbij hoort…

Weinig verlichting op de paden

Mening over de accommodatie :

Alles! prima plek aan de rand

Niets

10 / 10

Laurence J Camping Qualité

Verblijfstype :

Gezin met tiener(s)

Accommodatie :

Chalet Cannelle 5 pers de 2018

Verblijfsperiode :

September 2022 2 dagen

Gepubliceerd op :

14/09/2022

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

La simplicité du camping rien a dire

Mening over de accommodatie :

La place pour bouger

10 / 10

Davide C Camping Qualité

Verblijfstype :

Gezin met jonge kinderen

Accommodatie :

Chalet Cannelle 5 pers de 2018

Verblijfsperiode :

Augustus 2022 12 dagen

Gepubliceerd op :

11/09/2022

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

Wir hatten ein Challet und waren super zufrieden

Mening over de accommodatie :

Sogar mit Spüh

9.8 / 10

Bas R Camping Qualité

Verblijfstype :

Gezin met jonge kinderen

Accommodatie :

Forfait privilège avec électricité 10A et eau potable (inclus 2p, auto, caravane ou tente)

Verblijfsperiode :

Augustus 2022 19 dagen

Gepubliceerd op :

06/09/2022

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

Rust, ruimte. We zijn nu 5x hier geweest en worden iedere keer even vriendelijk ontvangen door de eigenaar Samuel.

Mening over de accommodatie :

Deze plekken zijn zeer ruim en je hebt goed overzicht over bijna de hele camping.

9.75 / 10

Martin M Camping Qualité

Verblijfstype :

Gezin met jonge kinderen

Accommodatie :

Forfait Confort : emplacement avec électricité 6A + véhicule

Verblijfsperiode :

Augustus 2022 12 dagen

Gepubliceerd op :

05/09/2022

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

Alles ist kindersicher

Mening over de accommodatie :

Kinderfreundlicher Campingplatz

10 / 10

Jolanda W Camping Qualité

Verblijfstype :

Gezin met jonge kinderen

Accommodatie :

Forfait privilège avec électricité 10A et eau potable (inclus 2p, auto, caravane ou tente)

Verblijfsperiode :

Augustus 2022 13 dagen

Gepubliceerd op :

04/09/2022

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

Fijn verblijf met fijne faciliteiten voor jonge kinderen.

Helaas toch wat last gehad van de weg. Openingstijden van het grote speeltuin. Ons kind vond 10:00 (en wij dus ook ;-) ) als opening aan de late kant.

Mening over de accommodatie :

Zeer ruim! Onze grote cabanon pastte er met alle gemakt en zoveel ruimte over.

9.11 / 10

Bobbie S Camping Qualité

Verblijfstype :

Jong stel

Accommodatie :

Chalet douglas avec lave-vaisselle 3ch - 35m² et terrasse couverte (2022)

Verblijfsperiode :

Augustus 2022 5 dagen

Gepubliceerd op :

02/09/2022

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

De chalet was van alles voorzien, we hebben een erg goed verblijf gehad, de receptie was aardig, onze chalet stond op een rustige plek. Je kan brood bestellen voor de ochtend, dit hebben we alleen niet gedaan omdat we graag ander stokbrood wouden hebben dan dat de camping aanbood. Op 8min rijden zit er een bakker.

Het kleine zwembad was constant bezet door spelende kinderen waardoor wij geen mogelijkheid zagen om rustig te gaan zwemmen. We hebben het zwembad daarom niet gebruikt. Er zijn veel kinderen op de camping, dus het is misschien iets minder voor koppels zonder kinderen. Je hoort veel geschreeuw en gehuil op de camping. Wij zaten gelukkig op een rustige plek. De douche wordt koud na 10min douchen, dan moet de boiler weer opwarmen. Dit was voor ons geen probleem.

Mening over de accommodatie :

Mooi nieuw chalet, ruime douche, ruime woonkamer en keuken.

laaghangende lamp in looppad

8.3 / 10

Niels V Camping Qualité

Verblijfstype :

Gezin met jonge kinderen

Accommodatie :

Forfait privilège avec électricité 10A et eau potable (inclus 2p, auto, caravane ou tente)

Verblijfsperiode :

Augustus 2022 5 dagen

Gepubliceerd op :

02/09/2022

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

The stream and the pont are great. And I also have to mention the pool; very nice!

Mening over de accommodatie :

Nice place in nature

8.7 / 10

Michel T Camping Qualité

Verblijfstype :

Gezin met jonge kinderen

Accommodatie :

MOBICHALET duo (2020)

Verblijfsperiode :

Juli 2022 14 dagen

Gepubliceerd op :

01/09/2022

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

Fijne en overzichtelijke camping, veel vrijheid voor de kinderen. Zeer mooi huisje.

Auto op de plaats, eigenlijk zouden alle auto's voor geparkeerd moeten worden, maar dit gaat helaas niet.

Mening over de accommodatie :

Ik had de Canelle. Erg mooi huisje, voorzien van alle comfort.

10 / 10

Nicole G Camping Qualité

Verblijfstype :

Gezin met jonge kinderen

Accommodatie :

Mobilhome Titania de 2019 avec terrasse couverte, 4p (21,8m²)

Verblijfsperiode :

Augustus 2022 3 dagen

Gepubliceerd op :

31/08/2022

Opmerkingen

Gedetailleerde beoordeling

Algemeen :

Der gesamte Aufenthalt war toll wie immer

-

Mening over de accommodatie :

Alles

-

wij horen graag uw mening !

Geef ons uw mening over deze website, suggesties voor verbetering zijn welkom!

Camping Qualité